Panorama Lower Manhattan
Zoek jouw stedentrip naar New York
Last minute New York - New-york.nl

Last minute New York

Boek snel jouw last minute New York

Trust Pilot Beleef samen de leukste stedentrips
Leuke extra's bij te boeken
Geen reserveringskosten

Last minute New York

Wat is er nu leuker dan een last minute New York? Precies niks, want een last minute New York staat al super lang op jouw bucketlist. Combineer er meteen een vliegreis New York bij! Begin je last minute New York bovenop het Empire State Building. Op de top van het Empire State Building heb je een prachtig uitzicht over New York. Je kunt er tijdens een last minute New York ook voor kiezen om bovenop Top of the Rock te staan.

Tijdens een last minute New York moet je natuurlijk ook door Central Park gewandeld zijn. Rond Central Park gaat de drukte van New York nog door. In Central Park zijn genoeg faciliteiten om je te vermaken. Rondom de parken is veel streetfood te vinden. De streetfood in New York moet je zeker ervaren hebben tijdens een last minute New York. Er zijn veel streetfoodstalletjes in de stad te vinden.

Je kunt er ook voor kiezen om een fiets te huren tijdens een last minute New York. Met de fiets verken je in korte tijd ook een groot deel van de stad. Je kunt natuurlijk ook gebruik maken van het openbaar vervoer netwerk.

Maak een wandeling over de Brooklyn Bridge tijdens een last minute New York. Brooklyn Bridge is niet alleen tijdens een last minute New York een ware trekpleister. Deze brug is altijd een druk bezochte plek. Zodra je over de brug loopt, kom je vanzelf in Brooklyn Park terecht.

Ook Times Square mag niet op je lijst ontbreken tijdens een last minute New York. Dit indrukwekkende plein is een ware filmset. Op Times Square en om Times Square heen kun je naar hartenlust winkelen op 5th Avenue. Alle grote modeketens hebben wel een vestiging rondom Times Square of 5th Avenue. Vlakbij Times Square zie je ook de Flatiron Building. Dit is het dunne, platte en smalle gebouw. Het is heel bijzonder om dit te zien tijdens een last minute New York.

Tijdens je last minute New York is het Chrysler Building een opvallende verschijning. Dit imposante gebouw steekt boven veel gebouwen uit. ’s Avonds is het gebouw zelfs nog verlicht! Dat is een prachtig gezicht dat je zeker niet wilt missen tijdens een last minute New York.

Kies voor een lange stedentrip of weekend New York! Als je er optijd bij bent, kun je zelfs zeer goedkoop naar New York! Bij GaSamen Stedentrips zijn we altijd op zoek naar de beste deals voor jou!

Wat is je reisgezelschap?
Wanneer wil je weg?
Van
t/m
Sluiten

Online bieden wij reisduren tot 10 dagen, neem gerust contact op voor een langere reisduur