Panorama Lower Manhattan
Zoek jouw stedentrip naar New York
Stedentrip New York - New-york.nl

Stedentrip New York

Zoek hier jouw stedentrip New York

Trust Pilot Beleef samen de leukste stedentrips
Leuke extra's bij te boeken
Geen reserveringskosten

Stedentrip New York

Staat een citytrip New York al jarenlang op jouw bucketlist? Dit is het moment om je stedentrip New York werkelijkheid te maken. Ga goedkoop naar New York, boek een last minute of maak een weekend New York! Als je aan een stedentrip New York denkt, dan denk je al snel aan de hoogtepunten die een citytrip New York met zich mee brengt. Het Vrijheidsbeeld is wel een iconisch beeld tijdens een stedentrip New York. Kies ervoor om met de Staten Island Ferry langs het Vrijheidsbeeld te varen. Of je kiest ervoor om alleen in het voetstuk of de kroon te staan.

De streetfoodkarretjes gaan ook gepaard met een stedentrip New York. Op iedere hoek van de straat zijn deze streetfoodkarretjes te vinden. De culinaire gerechten zijn erg divers. Rondom Central Park zie je veel streetfoodkarretjes. Terwijl je in Central Park even flink kunt uitrusten tijdens een stedentrip New York. Er zijn genoeg activiteiten in Central Park, maar er zijn ook rustige uitvalsbasissen te vinden.

Uiteraard kan je het wandelen over de bruggen niet laten ontbreken tijdens een citytrip New York. Er zijn drie uitzonderlijk mooie en diverse bruggen. Wandel over Brooklyn Bridge, Manhattan Bridge en Williamsburg Bridge tijdens een stedentrip New York.

Ook Grand Central Station kan niet missen tijdens een stedentrip New York. Dit station heeft 44 perrons en 67 sporen. Op het station zelf zijn genoeg winkels en restaurants te vinden. Flaneer vervolgens tijdens je stedentrip New York over Times Square. Vooral ’s avonds leeft Times Square heel erg. De gigantische lichtreclames, barrestjes, restaurantjes en heel veel mensen laten Times Square iedere dag weer bruisen.

Central Park is hét park dat je niet kunt missen in tijdens een stedentrip New York. Central Park is omringd door alle hoogbouw. Op deze rustige plek kun je ontspannen. Je kunt ook op een terrasje in Central Park gaan zitten en genieten van alles dat er om je heen gebeurd.

Een stedentrip New York is altijd bruisend. Er zijn genoeg activiteiten te ondernemen tijdens een citytrip New York. Zorg ervoor dat je alvast een lijst hebt gemaakt van bezienswaardigheden die je graag wilt zien, zodat je niks hoeft te missen. In combinatie met een vliegreis New York sta je binnen korte tijd in deze wereldstad!

Wat is je reisgezelschap?
Wanneer wil je weg?
Van
t/m
Sluiten

Online bieden wij reisduren tot 10 dagen, neem gerust contact op voor een langere reisduur