Central Park
Zoek jouw stedentrip naar New York
Weekend New York - New-york.nl

Weekend New York

Gezellig een weekend New York

Trust Pilot Beleef samen de leukste stedentrips
Leuke extra's bij te boeken
Geen reserveringskosten

Weekend New York

Wil jij graag een weekend New York boeken? Bij GaSamen Stedentrips hebben wij de leukste deals voor een weekend New York. Combineer er meteen een vliegreis New York bij. Een weekend New York start op Times Square. Times Square heeft de filmsetting tijdens een weekend New York. Vervolgens kun je tijdens een weekend New York gebruik maken van het openbaar vervoernetwerk in de stad. Het openbaar vervoer in New York is goed geregeld. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om tijdens een weekend New York in een typische gele taxi te stappen. Laat de taxi een tocht door Manhattan maken.

Coney Island is ook een bijzondere plek tijdens weekend New York. Dit is een schiereiland bij Brooklyn. Op Coney Island is een lang zandstrand, maar ook Luna Park. Luna Park is een attractiepark aan het strand. Anders dan in Nederland hoef je voor Luna Park geen entree te betalen. Je betaalt apart voor iedere attractie. Dit is zeker een bezoek waard tijdens een weekend New York.

Of wil je juist een prachtig uitzicht over de stad tijdens een weekend New York? Ga bovenop Top of the Rock of Empire State Building staan. Vanaf hier heb je een adembenemend uitzicht over de stad. Dit mag niet ontbreken tijdens een weekend New York.

Wandel over de welbekende Brooklyn Bridge om vervolgens in Brooklyn Park te belanden. Hier kun je ontspannen tijdens een weekend New York. Geheel de andere kant op is het Vrijheidsbeeld. Het Vrijheidsbeeld hoort zeker tot één van de beeldmerken van New York. Kies ervoor om tijdens een weekend New York met de Staten Island Ferry langs het Vrijheidsbeeld te varen. Een weekend New York is altijd goed gevuld!

Of je nu een weekend, last minute of lange stedentrip New York gaat maken, New York is altijd een goed idee!

Wat is je reisgezelschap?
Wanneer wil je weg?
Van
t/m
Sluiten

Online bieden wij reisduren tot 10 dagen, neem gerust contact op voor een langere reisduur